Prázdninové akce moutnické mládeže

STŘEDA 14.7. Dívčí Kámen – Třísov – České Budějovice – Brno

15. 7. 2010 22:05
Rubrika: Vltava 2010 | Štítky: mládež , moutnice , tabory , vltava , vodáci

 

Ostré slunce nás burcuje už časně zrána a někteří cítí, že toho sluníčka a vedra bylo v posledních dnech nějak moc. Po snídani balíme stany a lodě; koho skolil úpal, odpočívá ve stínu, ostatní se ještě cachtají ve Vltavě.

Vyrážíme pěšky na vlak do Třísova. Kolem nás je krásná příroda Blanského lesa, ale žhnoucí slunce nás žene dál do milosrdného stínu vlakové zastávky. Za chvíli přijíždí vláček směr Budějovice. Z Budějovic nás čeká daleká cesta do Brna. Letní vedra a čtyři dny plavby nám daly zabrat. Velkou část cesty většinou prospíme.

 

 

 

 

 

 

Co si ale odvážíme do Brna kromě diplomů, mozolů z pádel a osmahlých ramen je spousta hezkých vzpomínek na pohodu na řece, s kamarády, v krásné přírodě, okořeněné lehkým adrenalinem jezů, ostrým sluncem a štípáním ovádů.

 

 

Díky vám všem, kteří jste to pro nás připravili. A díky vám všem, kteří jste do toho s odvahou, nadšením a dobrou náladou s námi šli.

Nesmíme taky zapomenout na veliké díky Bohu za nádherné počasí a že až na pár drobných zranění a pár úpalů jsme to všichni ve zdraví přežili.

 

 

 

VODÁCI AHOOOOOOJ!!!

 

Zobrazeno 2412×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.